Merken

Boutique Maléna selecteert met zorg haar merken.  Hélène kiest merken van hoogwaardige kwaliteit en uitstraling. Het merken pakket is uiteenlopend met vrouwelijke, sportieve en stoere invloeden. Zo heeft boutique Maléna voor ieder wat wils.

Drykorn : Een exclusief merk met een stoere/sportieve uitstraling. Een merk geschikt voor de vrouw die kwaliteit en afwerking waardeert. De jeans heeft een perfecte pasvorm en is favoriet bij Boutique Maléna.

Summum: Een vrouwelijk merk met romantische styles gecombineerd met een sportieve look. Boutique Maléna heeft een ruim aanbod van het merk Summum.

Gustav: Een exclusief dameslabel met prachtige kwaliteiten in een vrouwelijke stijl. Dit merk onderscheidt zich in de materialen en prints.

10 Feet: Een label geschikt voor jong en oud met een opvallende en uitgewerkte stijl. Een collectie met vooral veel leuke tops.

Jc Sophie: Een betaalbaar vrouwelijk label met een romantische touch. De collectie biedt ook makkelijke basics om je outfit mee af te stylen.

Stroke: Een luxe merk met uiteenlopende styles in een vrouwelijke stijl. Stroke is geschikt voor een zakelijke look maar ook voor speciale gelegenheden.

Les Favorites:  Een label in mooie kwaliteiten en prints. Het merk richt zich op vrouwen die houden van comfort en pure styles.

Fresh: Een merk met een breed aanbod in natuurlijke materialen met het oog op het milieu. De materialen zijn zacht en heel draagbaar. Basic met een vrouwelijke touch.

Wax: Een collectie met een breed aanbod in jurkjes in mooie kwaliteiten en prints. Een jurkje voor elke gelegenheid.